Inici » Notícies » General

Presenten la guia de recursos sanitaris de Benissa 2013

20 de Febrer de 2013 No hi ha comentaris
Presentació de la guia de recursos sanitaris de Benissa

Presentació de la guia de recursos sanitaris

Anit va tindre lloc a la Seu Universitària la presentació pública de la “Guia de recursos sanitaris de Benissa”, editada per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa. Van assistir la regidora de Sanitat, Gloria Ivars i la primera tinent de batle, Pepa Martí, que van estar acompanyades en la taula per Tomás Rodríguez, responsable del Centre de Salut de Benissa, Max Meertenes, Director de Clínica Benissa i Moisés Ferrer, president de l’AECC Benissa.

La regidora Gloria Ivars va explicar detalladament el contingut de la guia, en la qual, els usuaris poden trobar fàcilment tota la informació dels recursos sanitaris que existeixen actualment al municipi. A més, Ivars va agrair la col·laboració de tots els patrocinadors, gràcies als quals s’ha pogut pagar el cost de la publicació, sense que a l’Ajuntament li coste diners: La Caixa, Allianz Seguros Eugenia Poquet, Padle Benissa, Piscina Municipal Benissa, Gironés Impressors, Pepons Travel, Centre Veterinari Benissa, Visiòptica i Clínica Benissa.

S’han editat 6.000 guies que es repartiran gratuïtament a totes les persones interessades, a través dels establiments participants i a l’Ajuntament.

La guia inclou informació i contacte de centres mèdics, clíniques dentals, farmàcies, fisioteràpia, associacions sanitàries, herbolaris i els serveis sanitaris que es presten a través de l’Ajuntament, etc. que es troben a Benissa.

Finalment la regidora va afegir que “la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa està a la disposició de tots els ciutadans per a la millora de la sanitat al nostre municipi i va desitjar que aquesta guia siga un instrument útil per als veïns de la localitat”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/