Inici » Notícies » General

Presenten la guia de cales de Benissa i rutes de senderisme subaqüàtic

17 de juny de 2009 No hi ha comentaris

L’Ajuntament de Benissa ha editat una guia de cales i rutes de senderisme subaqüàtic amb l’objectiu de donar a conèixer aquests recursos turístics, els seus serveis i particularitats.

Segons ha comentat el regidor de Turisme, Xavi Estupiñà, “la nostra idea és crear un nou producte turístic, anomenat senderisme subaqüàtic, amb 6 rutes que es poden realitzar per compte propi o a través d’una guia”. Concretament, aquest dissabte que ve es realitzaran les eixides amb guies qualificats.

En l’elaboració de la guia també ha col·laborat la Regidoria de Medi Ambient, que ha afegit una part pedagògica en què el públic podrà conèixer la flora i fauna marina de la costa de Benissa, així com els diferents distintius mediambientals obtinguts.

Catamarans amb logotip turístic

Des d’aquest estiu, els 5 catamarans de l’Escola de Vela “Las Antípodas” ja lluïxen a les seues veles el logotip turístic de Benissa. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la de familiaritzar els turistes i la població local amb la marca turística de Benissa. Per això, mentre els catamarans circulen per la costa, tots podran albirar, des d’una gran distància, aquesta marca que, a més, pretén ser un element pedagògic on mostrar a visitants i turistes que Benissa té 4 quilòmetres de costa d’una alta qualitat paisatgística i mediambiental amb tots els serveis que puguen necessitar.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/