Inici » Notícies » General

Presenten el mercat de Nadal i el betlem itinerant

4 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
Presentació del mercat de Nadal i del betlem itinerant

Presentació del mercat de Nadal i del betlem itinerant

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa instal·larà el seu Mercat de Nadal el dissabte 13 i diumenge 14 de desembre.

El mercat nadalenc se situarà als carrers Sant Nicolau i Puríssima així com a la Plaça Rei Jaume I amb un horari pel matí d’11.00 a 14.30 i per la vesprada de 17.00h a 22.30h. Ja el dissabte comptarà amb diferents activitats complementàries com el taller infantil de boles de nadal o el contacontes “Els Ocells”.

També el diumenge pel matí hi haurà activitats com balls de pastores i pastors, concert nadalenc de la Banda i el Cor Juvenil i hi haurà atraccions com els cavallets i la granja d’animals amb ramats d’oques, cabretes i burrets.

El diumenge per la vesprada se situaran al carrer Puríssima estampes vives com el castell d’Herodes, la Posada, les filadores, la Cova dels Pastors, el Mercat, El Forn…

També el diumenge per la vesprada es farà el tradicional betlem itinerant que enguany arriba a la seva XVIa edició. Es tracta d’una gran cercavila de músics, carros, cavalls, ballarines, burrets i pastors que se sumen a la comitiva que comença des del Centre Social Bèrnia i recorre el mercat nadalenc i els carrers de Benissa fins a arribar a la plaça Rei Jaume I

L’emissari reial ha explicat que el seu sèquit arribarà a Benissa el dissabte dia 13 a les 19h i que entrarà a la ciutat amb dos camells i música. A més, el diumenge arribarà l’ambaixador reial, el qual participarà al pessebre itinerant amb la seua guàrdia reial. En acabar la cercavila recollirà les cartes dels xiquets benissers per a lliurar-les en mà a les seues majestats.

El batle, Juan Bautista Roselló, i la regidora de Participació Ciutadana, Gloria Ivars, han rebut l’emissari reial dels Reis Mags d’Orient a l’Ajuntament, el qual ha visitat la nostra població i han fet una crida a la població benissera perquè participen al pessebre itinerant, un esdeveniment amb el qual Benissa arranca les seues activitats nadalenques i que rep anualment cada vegada més visitants, destacant que és una activitat en la qual pot participar tota la família.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/