Inici » Notícies » General

PP i PSD tomben una moció per a retransmetre els plens de l’ajuntament per Internet

8 de novembre de 2013 No hi ha comentaris

censuraLa formació Coalició Compromís a l’Ajuntament de Benissa va presentar el passat dimecres en el ple ordinari de novembre una moció que sol·licitava que els plens de l’ajuntament s’enregistraren en vídeo per part del Gabinet de Premsa i posteriorment es publicaren a la web de l’Ajuntament per part del Departament d’Informàtica en un termini de temps no superior als 10 dies des de la data de celebració del ple, per tal que tota la gent interessada puguera veure’ls. La data per posar el projecte en marxa era a partir de gener de 2014.

No obstant això, PP i PSD van unir els seus vots per a tombar la moció adduint, el batle Juan Bautista Roselló, problemes tècnics relatius a la pàgina web, la falta de càmera de vídeo per enregistrar-los, saturació de treball per part del Departament d’Informàtica, i el fet que els plens es realitzen en un horari adequat i no obstant això no assisteix ningú, pel que l’interés seria escàs i no milloraria la democràcia ni la transparència.

El CIBE també es va abstendre indicant també que la gent no tindria interés a veure-ho, com ho demostra la falta d’assistència als plens.

La moció va ser recolzada pel PSOE i la Coalició Compromís.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/