Inici » Notícies » General

Posen en marxa la campanya de balcons nadalencs

25 de novembre de 2015 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya de balcons nadalencs

Presentació de la campanya de balcons nadalencs

Les Regidories de Participació Ciutadana i Educació llancen la seua campanya de crida a la població benissera perquè decore els seus balcons amb una tela roja i complements nadalencs.

En col·laboració amb l’AECC de Benissa es farà la distribució entre la població d’unes teles roges per a engalanar els balcons de la població a canvi d’un donatiu de 5 euros que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer. La data límit per a engalanar els balcons serà l’11 de desembre.

Els punts de distribució a Benissa són: Tèxtil Clara Doménech, Òptica Giner, Papereria Macavi, Perruquería Luisa, Joieria Carralo i Flores Isabel, empreses que han oferit a l’associació els seus comerços de forma totalment desinteressada.

Es repartiran 5 premis, cistelles de Nadal, als millors balcons dissenyats per adults i 5 premis, jocs educatius, als millors balcons dissenyats per xiquets.

Moisés Ferrer Ramírez, president de la Junta Local de l’AECC a Benissa ha expressat el seu agraïment per aquesta nova oportunitat de recaptar fons, al mateix temps que anima a totes les llars benisseres a participar.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha declarat que amb aquesta campanya s’intenta fomentar la creativitat de xiquets i adults, decorar el municipi amb un ambient nadalenc i a més, col·laborar amb l’AECC. També ha volgut agrair la col·laboració de les escoles públiques Manuel Bru i Pare Melchor, els alumnes de les quals participaran en aquesta campanya.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/