Inici » Notícies » General

Per unes festes lliures d’agressions sexistes

22 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la campanya per unes festes lliures d'agressions sexistes

Cartell de la campanya per unes festes lliures d’agressions sexistes

Coincidint amb les Festes de la Puríssima Xiqueta de Benissa 2016, La Col·lectivA, col·lectiu de persones feministes de la Vall de Pop, ha llançat una campanya de sensibilització contra el sexisme i les agressions masclistes.

S’ha redactat el manifest “Per unes Festes lliures d’agressions sexistes” que serà llegit en l’escenari principal dels concerts, aquest dissabte, a les 12.30 de la nit, després del castell de focs artificials, així com el dilluns, en la nit dels Fadrins.

La campanya també es farà visible a través de cartells que s’han distribuït en alguns comerços i establiments hostalers i a les xarxes socials amb els hashtags: #fpx16sensemasclisme #fpx16sensebavosos #noésno #viscalaxonalliure

El text del manifest és el següent:

En aquestes festes patronals 2016, les feministes del poble agafem el micròfon per a dir ben alt i ben clar que anem a ocupar el carrer amb vosaltres, companys. I que entre totes i tots farem que aquestes festes siguen inoblidables.

Que el masclisme no ens aigüe la festa. “Assetjar no és lligar”. Lligar no té res a vore amb agredir.

Tocar, palpar, sobar, acostar-se massa, intimidar…és violència i no té excusa. No permetem que hi haja un sol abús al calor de l’alcohol o la multitud. “No és no”.

Les dones agafem la veu per a reivindicar públicament la nostra llibertat sexual i el dret a divertir-nos i anar segures pels carrers de Benissa. La nostra forma de vestir, de ballar o moure’ns no ens converteix avui, ni ens convertirà mai, en objectes sexuals.

Divertim-nos amb respecte i llibertat. El carrer és de tots i de totes, la festa també.
Tots i totes som ciutadans de primera. Que cap agressió per motius de gènere, raça u orientació sexual quede impune o justificada.

PER UNES FESTES LLIURES D’AGRESSIONS SEXISTES!
NO A LA VIOLÈNCIA LGTBI

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/