Inici » Notícies » General

Organitzen xerrades per a previndre el càncer i exposar tècniques per conviure amb la malaltia

25 de Març de 2009 No hi ha comentaris

Les regidories de Sanitat i Participació Ciutadana, en col·laboració amb l’Associació contra el Càncer, han organitzat unes xerrades dirigides a persones malaltes de càncer o als seus familiars, amb l’objectiu de donar-los pautes per a conviure amb la malaltia recolzant-se en diferents tècniques.

El 2 d’abril serà la primera cita. Fina Escolano, naturòpata, impartirà una xerrada titulada “Jo parlant amb el meu jo”, en què es desglossaran quines són aquestes tècniques i hàbits que cal tindre en compte per a afrontar el càncer. Serà a les 20.00 a l’Aula de Participació Ciutadana del Casal d’Associacions.

També per al dia 9 de maig es formarà un grup de persones, que podran participar en un jornada titulada “El càncer com a oportunitat”, amb la intenció que els malalts i familiars aprofiten el fet com una oportunitat de millorar les seues vides. Aquesta jornada es desenvoluparà de 10.30 a 18.00 a l’Aula de la Mar i els participants hauran de dur roba còmoda, un coixí i una flassada. Està previst realitzar passejos, sessions de meditació, un col·loqui entre els assistents, i el més important, aprendre les pautes d’una alimentació correcta, la base de la prevenció.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/