Inici » Notícies » General

Organitzen una festa del comerç de Benissa a la platja de La Fustera

13 d'agost de 2008 No hi ha comentaris

El regidor de Comerç i Turisme, Xavi Estupiñà i el president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (AECB), José Luís Armengol, han presentat les activitats previstes per a la “I Festa del Comerç de Benissa a la Mar”, que se celebrarà el 23 i 24 d’agost a la platja de la Fustera, i que ha estat organitzada per l’AECB i la Regidoria de Comerç i Turisme, mitjançant l’AFIC i CREAMA.

Aquesta fira, dirigida a visitants, turistes i residents, intenta acostar el comerç local a un públic diferent i nou, portant-los els productes i serveis a un lloc d’oci com és la platja.

En total hi haurà 16 expositors en els quals es podran trobar objectes de decoració, roba, alimentació, llibres, etc. i que estaran distribuïts en carpes individuals. També hi haurà servei de bar en el qual estaran els festers de la Puríssima Xiqueta 2009.

Està previst que la fira romanga oberta el dissabte 23 i diumenge 24 d’agost a partir de les 18.30. A més una orquestra amenitzarà la nit del dissabte i es realitzaran activitats infantils i juvenils, com una sessió d’aeròbic el dissabte de 19.00 a 20.00h.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/