Inici » Notícies » General

Organitzen un curs de ioga per a joves

23 de setembre de 2013 No hi ha comentaris
Cartell del curs de ioga per a joves a Benissa

Cartell del curs de ioga per a joves

Amb l’arribada del nou curs escolar apareix l’ansietat i l’estrès en els estudiants a causa dels estudis, activitats extraescolars, etc. Per això, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa s’ha llançat un curs de ioga per a joves que tinguen entre 12 i 17 anys.

Aquest curs, organitzat per Sandra Teruel, professora de ioga, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut, es farà des d’octubre fins a juny de l’any que ve, tots els dijous de 17h a 18h, al Casal Jove, i el preu serà de 20 euros al mes.

Els joves que participen en aquest curs, gràcies als exercicis del ioga, veuran alleujada la seua tensió i estrès produït pels estudis i exàmens, reforçant la seua atenció i memòria i desenvolupant la seua concentració, comportant una possible millora en els seus estudis, a més d’un estat general de benestar.

Les inscripcions es faran fins el 15 d’octubre al Casal Jove de Benissa. Les places són limitades.

El regidor de Joventut, Jorge Ivars, anima als joves a conèixer aquesta meravellosa disciplina i els seus beneficis, i recorda que els interessats tenen l’oportunitat de realitzar una sessió gratuïta aquest diumenge 29 de setembre a les 20h als baixos del Centre Cultural, amb motiu de la Fira Alternativa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/