Inici » Notícies » General

Organitzen la I Trobada per a apropar els bebés als llibres

11 d'abril de 2013 No hi ha comentaris
Pepa Martí i Jorge Ivars presenten la I Trobada per a apropar els bebés als llibres

Els regidors presenten la Trobada

Benissa s’ha sumat a una iniciativa que pretén despertar l’interés dels bebés i els seus pares pel món dels llibres. Es tracta d’un projecte que durà a terme SEM Centre de Psicologia, en col·laboració amb les regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Benissa, amb motiu de la celebració, aquest mes, del dia del llibre.

Es tracta d’un esdeveniment a nivell estatal al qual s’ha afegit la biblioteca infantil de Benissa i que va eixir de la idea de Lee Lema, responsable d’una guia online d’activitats culturals per a bebés i xiquets de 0 a 3 anys, anomenada Babytribu.

Benissa s’ha sumat a la iniciativa amb dues activitats: una xerrada de foment de la lectura i un taller de com fer el nostre propi conte i un altre taller per a bebés i pares, en el qual s’utilitzarà la música per a estimular la lectura. Totes aquestes activitats es faran el dissabte 20 d’abril a partir de les 10.30h a la biblioteca infantil.

L’activitat és totalment gratuïta però és necessari inscriure’s prèviament a l’OAC (Oficina Atenció Ciutadà), cridant al telèfon 96 573 00 58 o per email a oac@ayto-benissa.es

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/