Inici » Notícies » General

Obrin el termini de convocatòria per a les ajudes a estudiants

15 d'Octubre de 2012 No hi ha comentaris
Els regidors Jorge Ivars i Pepa Martí

Els regidors Jorge Ivars i Pepa Martí

Les regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Benissa han publicat la nova convocatòria per a la concessió d’ajudes per als estudiants, dirigida als universitaris i als alumnes d’IES, les especialitats dels quals no es realitzen a Benissa.

Per a ser beneficiaris d’aquestes ajudes els estudiants han de tindre entre 16 i 26 anys, estar empadronats al municipi i no estar treballant. Les ajudes màximes seran de 200 euros per als universitaris i de 100 pels de batxiller o cicles formatius. Les sol·licituds podran presentar-se en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà entre els dies 15 d’octubre i 16 de novembre.

Posteriorment els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits en la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius.

Els responsables de les regidories, Jorge Ivars i Pepa Martí, han destacat la importància d’aquesta iniciativa, ja que en les difícils circumstàncies econòmiques d’aquest moment, suposa una ajuda per a les famílies que tenen fills estudiant fóra del municipi. En la passada convocatòria un total de 95 alumnes van resultar beneficiats, ascendint la xifra de l’ajuda a 18.400 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/