Inici » Notícies » General

Obertes les inscripcions per al curs de Valencià per als exàmens de la JQCV i de Valencià bàsic

2 de setembre de 2016 No hi ha comentaris
Logo d'AVIVA

Logo d’AVIVA

AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del València informa que s’ha obert el termini per a les inscripcions en els cursos preparatoris per a superar les proves que convoca la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV), graus Elemental (B1), Mitjà (C1) i Superior (C2). Són cursos de 60 hores que es fan a Benissa des d’octubre de 2016 fins finals de maig de 2017.

Cal recordar que la JQCV és l’organisme de la Generalitat que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de Valencià amb un certificat oficial.

També s’obri el termini per a matricular-se en els Cursos de Valencià Bàsic, dirigits a pares, residents estrangers i residents castellanoparlants. L’objectiu d’aquests cursos és reforçar el valencià de l’alumne o iniciar-lo en l’aprenentatge, així com integrar-lo en la vida i cultura benissera.

Els interessats poden informar-se a l’Agència de Promoció del Valencià (Centre Cultural) de dilluns a divendres, de 8h a 15h, en el telèfon 96 573 13 13 o per correu electrònic a normalitzacio@ajbenissa.es, fins el 26 de setembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/