Inici » Notícies » General

Obert el termini de matrícula per a les proves de la JQCV

2 d'abril de 2014 No hi ha comentaris
Imatge de la JQCV

Imatge de la JQCV

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) serà de l’1 al 26 d’abril de 2014. Aquesta matrícula dóna dret a presentar-se a les proves dels dos períodes anuals d’exàmens (juny i novembre) ja que no hi haurà període de matrícula al setembre.

Així mateix comunica que els drets d’examen, per als graus oral i elemental són de 20.20 euros; per als graus mitjà i superior, són de 25.25 euros i per als llenguatges específics, són de 27.27 euros. La inscripció completament telemàtica, és a dir, amb pagament i firma electrònica, té una bonificació del 10 %

Cal recordar que les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dues fases. En la primera fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una, en una única jornada.

Les persones interessades a inscriure’s poden descarregar-se l’imprès des de la pàgina web de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana www.cece.gva.es/polin/val/jqcv o desplaçar-se a AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià on els aclariran qualsevol dubte i els facilitaran el model d’inscripció per a les proves de la JQCV. A l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) poden trametre l’imprès, una vegada abonada la taxa, en horari de 8.30 h fins a 14.30 h. A tots els interessats se’ls facilitarà també el tríptic “Recursos per a l’aprenentatge del valencià per internet”, un llistat de pàgines web sobre l’autoaprenentatge del valencià.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/