Inici » Notícies » General

Obert el termini de matrícula per a les proves de la JQCV

18 de març de 2016 No hi ha comentaris
Llengua

Llengua

La Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa informa que el termini de presentació de sol·licituds per a realitzar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV) serà del 21 de març fins al 22 d’abril de 2016. Aquesta matrícula dóna dret a presentar-se a les proves dels dos períodes anuals d’exàmens (juny i novembre) donat que, en principi, no hi haurà període de matrícula al setembre.

Així mateix comunica que els drets d’examen, per als graus Oral i Elemental són de 20.40 euros; per als graus Mitjà i Superior, són de 25.50 euros i per als llenguatges específics, són de 27.54 euros. La inscripció completament telemàtica, és a dir, amb pagament i signatura electrònica, té una bonificació del 10% .

Cal recordar que les proves de grau Mitjà i de grau Superior es faran en dues fases. En la primera fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). Un altre dia, en la segona fase, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cadascuna, en una única jornada.

Les persones interessades a inscriure’s poden descarregar-se l’imprès des de la pàgina web de la Conselleria http://www.ceice.gva.es/polin/val/jqcv/ o desplaçar-se a AVIVA BENISSA l’Agència de Promoció del Valencià on a més de facilitar-li els impresos per a les proves de la JQCV, li aclariran qualsevol dubte i li donaran el tríptic “Recursos per a l’aprenentatge del valencià per Internet”.

Una vegada abonada la taxa, poden dirigir-se a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) on li tramitaran la inscripció, en horari de 8.30 a 14.00

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/