Inici » Notícies » General

Nova convocatòria per a obtindre el curs de manipulador d’aliments

27 de Novembre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell del curs de manipulador d'aliments de Creama Benissa

Cartell del curs de manipulador d’aliments de Creama Benissa

CREAMA Benissa organitza una nova edició del curs per a obtindre el carnet de manipulador d’aliments. En aquesta ocasió es realitzarà dilluns que ve 10 de desembre, en horari de 16.00 a 21.00, i tindrà lloc al Centre d’Excel·lència de Benissa (darrere de CREAMA), C/ Escoto, 72.

Aquest curs va dirigit a totes les persones que necessiten aquest carnet, bé per a ampliar els seus coneixements o bé per les necessitats del seu lloc de treball. Les places són limitades i per a poder assistir al curs és necessari inscriure’s prèviament. Aquest curs té un preu de 30 €.

Les persones interessades podran formalitzar les inscripcions en l’Agència de Desenvolupament Local de CREAMA Benissa en horari de 9.00h a 14.00h, fins al 5 de desembre. Per a més informació és podrà cridar al telèfon de Creama 96 573 21 00.

Aquesta acció formativa s’inscriu dins del calendari d’accions de promoció de formació desenvolupades pel CREAMA en el nostre municipi, i s’uneix a les accions en matèria d’orientació laboral realitzades fa uns mesos i dirigides a personal aturat de llarga durada.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/