Inici » Notícies » General

Nit de sainets a Benissa, amb “Valentes i Positives”, per a col·laborar amb l’AECC

22 d'abril de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la "Nit de sainets" a benefici d'AECC Benissa

Cartell de la “Nit de sainets” a benefici d’AECC Benissa

El grup de dones “Valentes i Positives”, de Pedreguer i l’Associació contra el Càncer de Benissa presenten la “Nit de Sainets” amb les obres “Ai senyor senyor, quina parella de dos” i “Artistes en la família”.

Serà el pròxim 6 de maig a les 22h al Centre Cultural. Les entrades, que tenen un cost de 7 euros, seran a benefici de l’AECC i es podran adquirir en Òptica Giner, Joieria Carralo, Bazar El Cup, Peluquería Luisa, Papeleria Macavi, Vetclinics i Confestil.

El president de l’AECC de Benissa, José Luis Armengol, ha explicat que “Valentes i Positives” són un grup de dones que pateixen o han patit càncer i volen demostrar a la societat que aquesta malaltia s’ha de donar a conèixer i és molt propera a totes les persones. Amb aquestes obres, intenten ser positives i que la gent col·labore amb aquesta causa.

Per la seua banda, la regidora de sanitat, Gloria Ivars, ha volgut aplaudir també aquesta iniciativa, i demostrar tot el seu suport a la junta local de l’AECC, mostrant la seua admiració per aquest grup de dones lluitadores.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/