Inici » Notícies » General

MOUBenissa arranca amb jornades i tallers per a identificar de forma participativa què necessita la població per a millorar a tots els nivells

21 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Cartell del MOUBenissa

Cartell del MOUBenissa

MOUBenissa, el procés participatiu que pretén definir una estratègia de propostes a desenvolupar durant l’any 2018 a Benissa, reprèn la seua activitat aquest divendres 22 de setembre a les 18.30 i el dissabte 23 de setembre a les 11.00 h.

El Taller d’Ivars serà un punt de trobada en el qual els benissers i benisseres plantejaran les necessitats que observen al poble. L’objectiu és identificar aquestes necessitats d’una manera col·lectiva, per a treballar en elles i desenvolupar-les de cara a 2018. Per açò, es realitzaran les xarrades dels experts Fernando Díaz i Itziar González i posteriorment s’enllaçaran aquestes xarrades amb tallers de diagnòstic.

Des de la Regidoria de Participació es destaca que “mitjançant eines participatives aprendrem les formes i els beneficis que comporta ser part activa de les solucions dirigides al nostre poble”.

D’aquesta manera, la calendarització de MOUBenissa segueix avant, amb la finalitat de desenvolupar aquest procés entre els mesos de setembre i novembre, quan aquesta iniciativa de participació ciutadana finalitzarà amb una presentació de les propostes a desenvolupar l’any 2018.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/