Inici » Notícies » General

Mou Benissa: arranca la creació i formació per a aconseguir processos participatius més efectius

17 de juliol de 2017 No hi ha comentaris
Diagrama del Procés de Mou Benissa

Diagrama del Procés de Mou Benissa

Recentment s’ha presentat a les instal·lacions del Taller Ivars el procés participatiu MOU BENISSA, amb l’assistència d’unes 45 persones.

L’objectiu d’aquest nou procés és doble; per un lloc difondre i formar els habitants de Benissa en els beneficis de la participació; en segon lloc vol ser un procés amb el qual definir una estratègia de propostes per a  desenvolupar durant l’any 2018.

Aquests projectes s’obtindran tant de les pròpies línies de treball dels serveis municipals, com a partir de les aportacions que es realitzaran en tallers amb ciutadans i ciutadanes de Benissa, a desenvolupar al mes de setembre. Finalment, amb les propostes que s’obtinguen, s’obrirà un període de priorització en diferents formes, on-line i presencial, amb el qual definir quines propostes es consideren més importants per a iniciar la seua realització.

Tot allò relatiu a la formació es desenvoluparà en les mateixes dates que els tallers i consistirà en unes conferències sobre temes relatius a la participació, les seues metodologies, implicacions a nivell social, eines…

D’aquesta manera, s’esperà desenvolupar aquest procés entre els mesos de setembre i novembre, quan es finalitzarà amb una presentació de les propostes a desenvolupar l’any 2018.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/