Inici » Notícies » General

Milar Giner guanya el 8é concurs d’aparadors de Moros i Cristians de Benissa

28 de juny de 2019 No hi ha comentaris
Guardonats al concurs d'aparadors de Moros i Cristians de Benissa

Guardonats al concurs d’aparadors de Moros i Cristians de Benissa

En la vesprada nit del dimarts 25 de juny es va reunir el jurat per a realitzar la visita als negocis participants del concurs d’aparadors de Moros i Cristians de Benissa. El jurat va estar format per Juan Miguel Ortolá i Miriam Pellicer representants de l’Associació de Moros i Cristians, Silvia López i Juanjo Garrido per part de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, el tècnic de Comerç Javier Ribes i els regidors Ximo Nadal i Adrián Ivars.

En aquesta octava edició van ser onze els aparadors participants: Boutique L’Alcúdia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi i Perfumeria Donam, els quals van ser visitats pel jurat i una vegada realitzades les valoracions i votacions va resultar guanyador, per segon any consecutiu, l’aparador de Milar Giner, seguit per Floristeria Isabel i la Boutique Maniquí.

Ahir de matí es va comunicar el resultat als 3 comerços perquè acudiren a Creama, al Centre d’Excel·lència, a recollir els seus reconeixements.

Des de l’ACEB, CREAMA i l’Ajuntament de Benissa volen felicitar els comerços premiats i agrair la participació dels comerços associats. Tanmateix, conviden al públic que visite Benissa durant les festes, que aprofiten per a veure els aparadors i comprar en el comerç local, donat que tan sols es trobaran els aparadors fins l’1 de juliol.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/