Inici » Notícies » General

Més de 60 persones acudeixen a l’encontre obert de l’Equip de Govern de Benissa amb el veïnat de la costa

7 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Encontre obert amb el veïnat de la costa de Benissa

Encontre obert amb el veïnat de la costa de Benissa

Aquesta trobada, anomenada “Encontre Obert amb el Veïnat de la Costa”, es realitzà el passat 5 de setembre a l’Aula del Mar. S’hi van tractar temes com l’empolament de la zona costanera, la il·luminació dels carrers, el consultori mèdic, el servei del Benibús, la platja canina, el servei policial i el servei de neteja.

Des de l’Ajuntament s’arreplegaren totes les suggerències i necessitats que es realitzaren per part del veïnat durant les quasi dos hores que va durar la reunió i a més van respondre a les preguntes que es formularen. En aquest cas, la gran afluència de públic (més de 60 persones) va impossibilitar que totes les persones assistents pogueren parlar, a més d’altres imprevistos d’organització. Per aquests motius i davant la bona acollida de la convocatòria, s’ha previst realitzar un pròxim encontre que s’anunciarà durant aquest mes de setembre.

Per a l’Equip de Govern de Benissa, aquesta trobada ha suposat un interessant encontre amb els veïns i veïnes d’aquesta zona de Benissa, i on han pogut conéixer de primera mà, la realitat de la gestió realitzada i de la situació que viu el veïnat, i ha obert la possibilitat de contrastar opinions i resoldre alguns dubtes generals.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/