Inici » Notícies » General

Mercat de Nadal i betlem itinerant a Benissa

1 de desembre de 2016 No hi ha comentaris
Cartell del mercat de nadal i del betlem itinerant a Benissa

Cartell del mercat de nadal i del betlem itinerant

El cap de setmana que ve, 10 i 11 de desembre, Benissa s’engalana de Nadal. Les tradicionals balconades nadalenques adornaran el mercat de Nadal i el pas del betlem itinerant. Durant tot el cap de setmana es podran trobar productes artesans i passejos en burrets, dromedari i granja d’animals.

El dissabte 10 arribarà l’emissari reial en el seu camell acompanyat del seu sèquit a les 19h i durant tot el dia hi haurà visita de personatges infantils i tallers infantils.

El diumenge 11 pel matí es cantaran nadales, hi haurà balls de pastorets i una cercavila de balladores amb batucada i per la vesprada, a més del betlem itinerant, es podrà gaudir en el carrer Puríssima de les estampes vivents com la cova dels pastors, les bugaderes, la posada, el castell d’Herodes, el mercat, les filadores, les terrissaires i els fusters.

Per la vesprada arribarà a Benissa l’ambaixador reial que, segons han confirmat des d’orient, acompanyarà el betlem itinerant que eixirà del Centre Social Bèrnia a les 18h en una gran cercavila amb música, pastores i pastors, balladores reials i molt més.

La comitiva arribarà fins l’escenari on es cantaran nadales i l’ambaixador reial arreplegarà les cartes dels xiquets i xiquetes benissers. Per a finalitzar, totes les persones participants al batlem itinerant podran gaudir d’una xocolatada.

La Regidoria de Participació Ciutadana anima les famílies a participar i contagiar-se de la màgia i la il·lusió d’aquests dies i agraeix a les associacions benisseres la seua participació en aquesta activitat nadalenca que cada vegada atrau més gent a Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/