General

Malta, llúpol i llevat, recepta de la cervesa artesana

Alba López,   Xavi Soler i Raül Pastor
Alba López, Xavi Soler i Raül Pastor

L’Andragó és el nom d’una cervesa artesana creada pel benisser Xavi Soler. Una recepta que comparteix amb Raül Pastor, el seu mestre, com el defineix, i amb Alba López, que s’ha encarregat del disseny de l’etiqueta. Una cervesa d’estil American Pale Ale, és a dir, intensa, tostada, amb un toc cítric i dolç per a tot tipus de públic perquè no és massa forta. D’aquelles que ben fresqueta entra molt bé.

La cervesa està elaborada a les instal·lacions d’Althaia, a Altea, amb l’ajuda en la producció del mestre cerveser Jorge Sánchez. En la primera tirada s’han fet 500 litres. Es tracta d’una cervesa sense filtrar ni pasteuritzar. Això fa que estiga fermentada per segona vegada en la mateixa botella. Els ingredients són: maltes: Pale Ale, Caraamber i obscura de bla: llúpol: citra; aigua i llevat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?