Inici » Notícies » General

L’oposició impedeix que es desbloquege la construcció de la casa quarter de Benissa

7 d'octubre de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 7 d’octubre de 2009:

El futur de la Guàrdia Civil continua generant debat a Benissa. De nou, i per enèsima vegada, l’executiu local va elevar a ple el conveni a signar amb el Ministeri d’Interior, amb una lleugera modificació, segons va explicar el batle, el popular Juan Bautista Roselló, per a la construcció d’una casa quarter al poble que permeta la permanència d’aquest cos de seguretat a la localitat. Però, i també per enèsima vegada, el document es va quedar sobre la taula, per decisió de tots els grups que integren l’oposició municipal.

De res va servir l’amenaça del batle, que va concloure la seua exposició en defensa d’aquest conveni, assegurant que “si hi ha algun problema en la permanència de la Guàrdia Civil a Benissa serà culpa de l’oposició”.

Roselló va apuntar que aquesta era una proposta raonable, la millor que es podia fer dins de les possibilitats existents. És més, el batle, va recordar a tota la corporació que els 600.000 euros de subvenció que el Ministeri estava disposat a atorgar a Benissa perillaven si el conveni no se signava abans de finalitzar l’any.

L’amenaça del batle no va sorgir efecte perquè tots els regidors de l’oposició van tombar les intencions de l’executiu i van obligar al batle a deixar de nou sobre la taula el conveni per a de nou tornar a estudiar-ho.

Document, que segons es va acordar, es revisarà en la Comissió informativa d’Urbanisme de hui dimecres.

Des de les files de l’oposició, el PSD va denunciar que aquesta responsabilitat no és competència municipal i que hauria de ser l’Estat qui s’encarregara d’assumir totes les despeses que implica la construcció d’una nova casa quarter.
En aquesta mateixa línia es va pronunciar el portaveu del CIBE-Bloc, que va mostrar la seua preocupació per la possibilitat d’hipotecar les arques municipals amb una actuació d’aquest tipus. Mentre que el líder dels socialistes va acusar el batle de no facilitar informació i va mostrar la seua sorpresa en descobrir la inclusió d’aquest assumpte en el punt de temes urgents de l’ordre del ple.

Roselló va recriminar als membres de l’oposició que durant l’últim mes no havien aportat cap idea o suggeriment per millorar el conveni, dedicant-se únicament, va apuntar, a deixar sobre la taula un assumpte que va qualificar com a molt important.

Finalment tots els regidors es van comprometre a estudiar de nou el conveni. A més, van assegurar que estan interessats a conservar el servei de la Guàrdia Civil per al poble.

El cert és que tan sols falten un poc més de dos mesos per a finals d’any i Benissa segueix sense prendre una decisió sobre la construcció de la casa quarter.

En l’actualitat, els agents de la guàrdia civil presten els seus serveis en un local municipal situat al carrer Bilbao.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/