Inici » Notícies » General

L’ONCE difondrà a nivell estatal la Ruta dels Riuraus de la Marina Alta

26 de juliol de 2014 No hi ha comentaris
Imatge de la Ruta dels riuraus de la Marina Alta

Imatge de la Ruta dels riuraus de la Marina Alta

Els riuraus de la Marina Alta estan d’enhorabona. Després de 2 mesos de gestions amb l’ONCE realitzades per iniciativa del batle de l’Eatim de Jesús Pobre, el socialista Javier Scotto, la delegació d’aquesta organització a la província d’Alacant ha aprovat la difusió estatal de la ruta dels riuraus. Scotto ha explicat que a través dels cupons de l’ONCE, el patrimoni rural, cultural i immaterial de 12 municipis –Benissa, Gata, Xaló, Jesús Pobre, Llíber, La Xara, Ondara, Parcent, Pedreguer, Poble Nou de Benitatxell, Teulada i Xàbia, serà difós a nivell estatal, amb una imatge dels riuraus que es plasmarà a través de més de 5,5 milions de cupons i 21.000 llocs de venda.

Sota la denominació de la ruta dels riuraus de la Marina Alta, els dotze municipis estaran representats amb el logo de la ruta, una fotografia d’alta resolució d’un rirurau, així com l’epígraf: les catedrals de la pansa, “l’expressió de la qual és suficientment il·lustrativa perquè els ciutadans pugurn entendre què són els riuraus i quins és la seua finalitat, la producció dels doblons d’or de la Marina Alta, les panses”.

La data per a la seua emissió no ha sigut aleatòria, atès que el batle de Jesús Pobre va sol·licitar que la seua distribució tinguera lloc abans de Setmana Santa, com a preludi de la promoció turística de la ruta per al primer període vacacional de 2015.

El delegat de l’ONCE ha assenyalat que els productes d’aquesta organització es comercialitzen per 21.000 agents venedors. Es comercialitzen 55 sèries de cada número que se sorteja i la numeració va de l’1 al 100.000. En tractar-se d’un cupó que es vendrà durant el cap de setmana, els agents de l’ONCE l’hauran exposat al llarg de tota la setmana prèvia al sorteig, amb la qual cosa s’aconseguirà una important repercussió equivalent, segons aquest responsable, a 5,5 milions d’impactes diaris.

Scotto ha afegit que els cupons de l’ONCE “constitueixen una oportunitat rellevant per a la divulgació i promoció turística de la ruta del riuraus, i un instrument fonamental per a la tasca social de l’ONCE, que en aquesta ocasió facilitarà que a nivell estatal es puga donar a conèixer un patrimoni industrial únic al món que els visitants no han de perdre’s”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 23 de juliol de 2014 al diari electrònic LA MARINA PLAZA

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/