Inici » Notícies » General

L’OMIC organitza una xerrada sobre l’estalvi

2 de novembre de 2011 No hi ha comentaris
Cartell de la xerrada sobre l'estalvi

Cartell de la xerrada sobre l'estalvi

Des de la Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Benissa mitjançant l’OMIC, s’ha organitzat en col·laboració amb ADICAE (Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes d’Estalvis i Assegurances), una xerrada informativa per als interessats en temes relacionats amb productes financers. Aquesta activitat està dins del programa organitzat des del departament de Consum en relació amb la informació i orientació als consumidors.

Es realitzarà dimecres que ve, 24 de novembre, a les 20.00h en el Casal de les Associacions de Benissa, situat a l’Avinguda Ausiàs March, núm. 3.

Es tractaran temes relacionats amb la problemàtica de l’estalvi en l’actualitat i, si escau, la problemàtica hipotecària. Es parlarà de l’estalvi dels consumidors davant les noves ofertes de productes d’estalvi inversió: les precaucions que han d’adoptar els consumidors en la contractació de productes d’estalvi-inversió (rendibilitat, risc i comissions), ofertes de productes en l’actualitat, mentides de la publicitat financera, normativa mifid i les seues repercussions, fiscalitat i reclamacions davant abusos bancaris, etc. S’explicaran els punts fonamentals de la temàtica i s’aclarirà els dubtes dels consumidors.

Les persones interessades es poden inscriure als telèfons: 965732199 o 965286538. La ponència estarà a càrrec d’ADICAE Alacant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/