Inici » Notícies » General

L’oferta de contractació del bar en les cales de Baladrar i L’Advocat valorarà la inclusió de receptes tradicionals i opcions veganes i sense gluten

27 de Febrer de 2019 No hi ha comentaris
Bar a la Cala Baladrar

Bar a la Cala Baladrar

Ja s’han publicat les bases que han de regir la contractació dels serveis de bar en les cales de Baladrar i L’Advocat, a Benissa. Aquest anunci, que contempla la concessió del servei durant els pròxims dos anys, amb possibilitat de prorrogar-lo durant dos més, suposa regular la prestació d’aquests serveis mitjançant una concessió que aporta a l’Ajuntament una important font d’ingressos.

Les citades bases contemplen dins dels seus barems de puntuació aspectes de caràcter social, i és que es valorarà que la nova persona o empresa adjudicatària incloga dins de la seua oferta culinària receptes tradicionals, opcions veganes i també dirigides per a persones intolerants al gluten. També s’hauran d’instal·lar dos banys, dels quals un haurà d’estar adaptat a persones usuàries de cadira de rodes, i es tindrà en compte que els electrodomèstics i la cuina aporte mesures d’estalvi i eficiència energètica, així com la qualitat dels materials i la seua integració en el paisatge, amb la finalitat d’harmonitzar l’impacte en aquests espais públics.

Aquests criteris són alguns dels elements a valorar a l’hora de puntuar les ofertes, aspectes que suposen una aposta per la qualitat del servei i la seua adaptació cap a les persones usuàries del bar. A més, aquests barems es regeixen sota paràmetres que aposten pel respecte de dos entorns únics a Benissa com les cales del Baladrar i L’Advocat. Les empreses interessades tenen fins el 4 de març com a termini per optar a l’oferta en el cas del bar de L’Advocat, i fins el 14 de març en el cas del bar situat a la Cala del Baladrar.

Segons Fernando López Corsi, responsable de Contractació a l’Ajuntament, “aquests espais han adquirit en els últims anys una importància notable a nivell comercial i turístic, i des de l’Ajuntament, conscients d’això, apostem per la seua consolidació i el seu manteniment, sempre tenint en compte factors de la seua integració en l’entorn”, a fi de que “el seu creixement no vaja en detriment de la qualitat ambiental del nostre municipi”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/