Inici » Notícies » General

Lliuren els premis del Concurs Fotogràfic de Medi Ambient

9 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Els guanyadors del Concurs fotogràfic de Medi Ambient 2012 de Benissa amb el jurat

Els guanyadors amb el jurat

El dissabte passat, 6 de juliol, es van lliurar els premis als guanyadors del V Concurs de Fotografia de Medi Ambient i posteriorment es va inaugurar l’exposició amb les imatges seleccionades a l’Aula de la Mar.

En la secció de “Tresors d’Interior” els premis van recaure sobre Santi Estupinyà i Marian Moldoveanu, en la modalitat “Espais Litorals” van ser per a Pedro Benlloch i José Beut. Finalment en la secció de “Respectem la natura” la guanyadora va ser Noelia Espinosa.

L’acte va comptar amb uns premis accèssit a càrrec dels estudis fotogràfics de Benissa, Estudi Fotogràfic Campos, Estudi Fotogràfic Cervera i Laboratori Fotogràfic Benilab i es va realitzar en un entorn immillorable, ja que les meravelloses vistes incitaven a immortalitzar el moment.

Cal destacar que en aquesta cinquena edició el grau de qualitat de les fotografies ha augmentat considerablement respecte a l’any passat, s’han presentat més de 52 obres i 15 autors procedents de diferents municipis veïns.

L’exposició estarà a l’Aula de la Mar per a tot aquell que vulga veure-la, en horari de dilluns a diumenge de 10 a 14.30 i de 16.30 a 19.00.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/