Inici » Notícies » General

L’IES de Benissa estableix entrades i eixides escalonades i els cicles formatius acudiran en dies alterns

3 de setembre de 2020 No hi ha comentaris
IES Josep Iborra

IES Josep Iborra

La setmana que ve, el dilluns dia 7 i el dimarts 8, l’IES Josep Iborra de Benissa realitzarà la presentació del nou curs als seus alumnes. Els estudiants seran convocats en diferent horari i hauran d’accedir a les instal·lacions per diferents portes. I ja el dimecres, dia 9 de setembre, començaran les classes amb l’horari assignat per a aquest curs adaptant-se a l’actual situació sanitària, amb entrades i eixides diferenciades. Segons ha explicat el director del centre, Miquel López, s’han dut a terme moltes modificacions en les instal·lacions perquè tots els alumnes puguen rebre les classes de manera presencial. Es mantindrà l’horari diürn, i només els estudiants dels cicles formatius acudiran a l’institut en dies alterns, la resta tindrà classe de dilluns a divendres. L’entrada serà escalonada, des de les 7.50 fins a les 8.05h.

També s’han delimitat zones al pati per a cada grup, s’han clausurat les fonts, per la qual cosa es recomana portar una botella d’aigua en la motxilla, i encara que hi haurà servei de cantina, es delimita l’accés a aquest espai, i caldrà fer cua respectant les distàncies interpersonals per a comprar l’esmorzar.

López explica que s’han creat uns recorreguts pels corredors del centre amb la finalitat de minimitzar l’encreuament entre alumnes de diferents grups, cada classe tindrà el seu propi desinfectant per a netejar l’aula, a més de gel hidroalcohòlic i es potenciaran les tasques d’higiene i desinfecció en tot el centre.

El director de l’IES Josep Iborra llança un missatge de tranquil·litat als estudiants i a les seues famílies, assegurant que s’han activat tots els protocols marcats per la Conselleria, al mateix temps que demana responsabilitat als pares perquè no envien els seus fills al centre en el cas de detectar símptomes de COVID-19.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 3 de setembre de 2020 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/