Inici » Notícies » General

L’IECMA actualitza la seua pàgina web amb nous serveis

25 de Febrer de 2019 No hi ha comentaris
Captura de la nova pàgina web de l'IECMA

Captura de la nova pàgina web de l’IECMA

L’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta ha adaptat la pàgina web a les necessitats dels usuaris i les usuàries per tal que troben una ferramenta útil, atractiva, amb contingut visual i fàcil d’utilitzar. L’objectiu és augmentar el nombre de visites i atreure l’interés de tot aquells interessats en conéixer la Marina Alta a un nivell més profund (història, arquitectura, cultura popular, etnografia, etc). En aquest sentit la nova imatge presenta una capçalera més atractiva visualment.

Nous serveis

Entre els nous serveis que ofereix la pàgina (www.iecma.net) es troba un apartat d’agenda cultural, un altre d’actualitat informativa, i un tercer de publicacions de l’IECMA.

En l’apartat d’ACTUALITAT hi ha una nova secció sota el nom LA MARINA. POBLES I PERSONES on està previst publicar minidivulgacions o píndoles informatives d’articles interessants de revistes i publicacions de l’Institut. Cada resum o informació incorporaria el link cap al document original. Una manera de refrescar la memòria que pot atreure més gent cap a temàtiques d’interés.

L’apartat de PUBLICACIONS ofereix també un nou servei per als socis i investigadors en general on podran enviar els seus treballs d’investigació o divulgació perquè poguen ser publicats a la web i aconseguir així major difusió sota la secció TREBALLS. Els documents s’hauran d’enviar al correu electrònic iecma@iecma.net per tal de revisar-los abans de pujar-los a Internet. L’objectiu és promoure que els investigadors més joves puguen donar a conéixer el que fan.

Altres autors interessats en difondre articles d’interés relatius a la Marina Alta també podrien enviar els seus treballs per tal de valorar la seua publicació a la pàgina web, oberta a tots i amb vocació informativa i de divulgació.

Dins de PUBLICACIONS es pot accedir a més a tots els articles publicades dins les revistes (AGUAITS i l’AIGUADOLÇ). Així com a un catàleg de totes les seues publicacions de l’IECMA.

L’objectiu és aconseguir una major visibilitat de la tasca de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta per tal d’arribar a un públic fidel però també a d’altre nou (més jove) e interessat en la comarca. Una forma oberta i planera de fer arribar la cultura, de divulgar allò nostre. De posar el coneixement a l’abast de tots.

L’IECMA és una entitat cultural que va ser creada l’any 1985, després de la celebració de dos Congressos d’Estudis sobre la comarca, en els quals va quedar palesa la necessitat que els investigadors i estudiosos de la Marina Alta, així com el públic en general, tingueren un espai d’encontre on trobar tot tipus de treballs o d’informació cultural de i sobre aquesta comarca.

Actualment formen part de l’Institut d’Estudis més de 600 socis.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/