Inici » Notícies » General

L’històric restaurant Casa Cantó de Benissa tanca…però busca nou local

19 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Ximo Ivars i Pedro Carrasco

Ximo Ivars i Pedro Carrasco

L’històric restaurant Casa Cantó de Benissa ha tancat les seues portes, encara que siga de manera momentània fins que trobe nou local. Així ho anuncia la web del mateix restaurant, que al·ludeix “a raons alienes a la voluntat dels propietaris del restaurant”, que ha tancat les seues instal·lacions en l’Avinguda País Valencià de Benissa, 237, en la carretera nacional N-332. Des del passat 8 de febrer, aquestes instal·lacions estan tancades.

La notícia ha sorprès a clients i proveïdors, sobretot, perquè el restaurant havia patit un important impuls amb la incorporació del xef Pedro Carrasco, extreballador del Beat de Calp, amb el propòsit de renovar la carta i aspirar a nous guardons.

La web del restaurant demana als clients que estiguen atents a la seua pàgina web i els seus perfils de xarxes socials perquè en breu anunciaran l’obertura de les noves instal·lacions.

Com publicara Alicante Plaza, Ximo Ivars és el propietari i ànima máter del Casa Cantó, icona de la cuina mediterrània de la Marina Alta, i formiguer polític de la Comunitat Valenciana, parada obligatòria de moltes autoritats en el seu trajecte entre Alacant i València. Va començar la seua marxa en 1979 en altres instal·lacions de l’Avinguda del País Valencià, però entrat el nou segle va donar el salt a aquesta última ubicació que ara es clausuren, molt més àmplies, modernes i amb vista al litoral de Calp.

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda el dia 18 de febrer de 2019 al diari electrònic Alicante Plaza.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/