Inici » Notícies » General

L’executiu benisser demanarà responsabilitats a Juan Bautista Roselló i Jorge Ivars davant les últimes sentències judicials

12 de maig de 2017 No hi ha comentaris

juan-bautista-rosello-i-jorge-ivarsEn aquests temps complicats en els quals l’executiu local de Benissa assegura buscar coste el que coste l’estalvi econòmic per a quadrar els comptes municipals, arriben al consistori diferents sentències desfavorables, que cauen com una dutxa d’aigua freda sobre els plans econòmics del govern local, ja que obligaran als benissers a rascar-se la butxaca per a fer front a les costes processals o indemnitzacions, segons el cas.

Com ha confirmat el batle, Abel Cardona, de Reiniciem, l’ajuntament ha rebut dos sentències, del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i del Tribunal del Contenciós Administratiu número 1 d’Alacant, que donen la raó als sindicats (SPPLB-CV, UGT i CCOO), declarant nul el nomenament i les bases del concurs-oposició per a cobrir la plaça de cap de Recursos Humans i obliguen a l’ajuntament a fer front als costos processals.

I encara que ambdues sentències són apel·lables, davant el Suprem, des de l’executiu ja anuncien que no continuaran litigant, perquè segons remarca el batle açò només provocaria incrementar els costos processals.

Aquestes sentències determinen nul el procediment seguit des de l’any 2013 per l’Ajuntament de Benissa per a cobrir un lloc de tècnic superior de recursos humans amb un funcionari procedent de l’Ajuntament de Teulada. Entre els arguments emprats pels jutges figuren que les bases amb les quals es va convocar el concurs eren “arbitràries”, que la cobertura del lloc de treball en qüestió es va dur a terme sense cap publicitat i que anaven encaminades a permetre l’obtenció de la plaça per un participant en concret, que, a més, no reunia “els requisits legals per a poder participar”.

Una altra de les sentències desfavorables per a l’ajuntament rebuda fa uns dies, respon a la denúncia presentada per una persona treballadora del servei de neteja municipal, ara ja jubilada, que malgrat treballar per a l’ajuntament no es trobava assegurada. De les arques públiques eixirà la indemnització que s’estime. El batle calcula que podria estar entre els 15.000 i 18.000 euros.

Des del Govern de Benissa avancen que demanaran responsabilitats a l’anterior batle del PP, Juan Bautista Roselló, i al seu regidor de Recursos Humans, Jorge Ivars, com a responsables polítics, en considerar que la seua mala gestió és la culpable en aquestes sentències judicials que van en contra dels interessos econòmics de l’ajuntament.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 12 de maig de 2017 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/