Inici » Notícies » General

L’estudianta Paula Sala, membre de la Comissió Permanent del Consell d’Estudiants de l’Estat

1 d'agost de 2017 No hi ha comentaris
Paula Sala

Paula Sala

La presidenta de l’Assemblea General d’Estudiants (AGE) Paula Sala ha sigut nomenada vocal del Consell d’Estudiants Universitaris de l’Estat (CEUNE). El nomenament es va realitzar en la reunió del divendres 17 de juliol celebrada a la seu del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. En la sessió es van renovar els membres de la Comissió permanent del CEUNE formada per cinc vocals i una vicepresidència, corresponent a representants d’estudiants.

Així, la nova composició de la comissió permanent està formada per Carmen Beatriz Romero Rodríguez (Universitat Complutense de Madrid), com a vicepresidenta. I els cinc vocals són Jon Ander González Martín (Consell Autonòmic d’Euskadi); Paula Sala Ivars (Universitat de València); Rocío Alfaro Patón (Universitat Autònoma de Madrid); Patricia sofía Guzmán Valdés (Universitat Rovira i Virgili); i Lidia María Gutiérrez Fernández (Universitat de Sevilla). Tots els vocals de la Permanent elegits són representants d’estudiants de la seua universitat. A més, d’aquesta comissió també formen part membres del Ministeri d’Educació.

El CEUNE és un òrgan format per membres del ministeri i pels màxims representants de l’estudiantat de les universitats de tot l’estat. En la mateixa sessió en què es va renovar el consell es va deliberar sobre el nou Reglament de Règim Intern d’aquest òrgan i sobre el Reial Decret de beques.

Paula Sala ha explicat que durant la sessió els MORE (Màxim Òrgan de Representació d’Estudiants) manifestaren el seu descontent perquè no s’havia convocat reunió en dos anys (quan segons la llei ha de convocar-se tres vegades a l’any). A més, “instàrem a que es convoquen les comissions de branca i l’observatori de beques on es treballen temes més específics”, apunta Sala, que afegeix que l’estudiantat també va demanar que es convoque prompte la Comissió Permanent (que és qui fixa la data per a convocar el CEUNE).

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/