Inici » Notícies » General

L’esdeveniment més boig per a la Nit de Cap d’Any: sopar a l’AP-7 per a acomiadar-la i eixir d’ella debades

12 de desembre de 2019 No hi ha comentaris
Imatge de l'esdeveniment a Facebook

Imatge de l’esdeveniment a Facebook

Com si d’un pel·lícula de Berlanga es tractara, s’ha convocat l’esdeveniment més estrany per a aquesta Nit de Cap d’Any. Que encara no tens pla? Perquè mira a veure què et sembla aquesta divertida opció que s’ha viralitzat els últims dies: un sopar en la mateixa AP-7 per a acomiadar-la i eixir d’ahí sense haver de pagar el peatge. Igual no és el millor pla per a acabar l’any, però per descomptat, i gràcies a la liberalització de l’autopista que entra en vigor el primer dia de 2020, sí que és el més econòmic.

Sona a broma, i podria ser-ho, però ja són més d’un centenar de veïns de la comarca que han mostrat el seu suport a aquesta idea que, des de fa uns dies, s’ha popularitzat per les xarxes socials.

Amb tocs que recorden altres eixelebrades convocatòries, com el recent “assalt” a l’Àrea 51 dels Estats Units, es presenta aquest “Sopar de pa i porta (del cotxe) per a acomiadar l’AP7”. La programació és bastant senzilla i està perfectament explicada en la descripció de l’esdeveniment: “celebrem el cap d’any a l’àrea de servei de Sant Antoni (km. 613,2), entrant pel peatge de Benissa a les 22.30 i eixint pel peatge d’Ondara a les 00.01… SENSE PAGAR!”.

Si arribes tard a reservar per al sopar de la Nit de Cap d’Any, almenys saps que tens l’opció de sopar a la carretera i estrenar un peatge obert de bat a bat.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 12 de desembre de 2019 al diari electrònic denia.com

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/