Inici » Notícies » General

L’Escola Pare Melchor obri un programa de voluntariat

16 d'Octubre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell

Cartell

Famíliars, veïnat de l’escola, amistats, antic professorat i alumnat, estudiants i veïnat del poble poden formar part del voluntariat per a les actuacions educatives d’èxit de l’Escola Pare Melchor. El pròxim dimecres 24 d’octubre, a les 19.30h es durà a terme una sessió informativa i formativa per a totes les persones que vulguen formar part del voluntariat. Serà a la sala polivalent de l’edifici de Primària del CEIP Pare Melchor.

Des de fa uns anys, l’escola està duent a terme unes actuacions educatives d’èxit que permet al nostre alumnat millorar el seu aprenentatge, concretament amb les tertúlies literàries i els grups interactius, entre altres que es podrien dur a terme en diversos àmbits de la comunitat educativa.

Per a dur a terme aquestes actuacions educatives d’èxit és necessari un element clau: persones que inicien una interacció amb l’alumnat, i aquestes són persones voluntàries compromeses a millorar l’educació, l’escola, els xiquets i xiquetes del poble, el futur. Gràcies a la seua participació l’alumnat millora el seu aprenentatge i els seus resultats. A més, també es fomenta la participació en altres aspectes de la comunitat educativa.

Des de l’escola animen tota la comunitat educativa i totes les persones interessades del poble a assistir a aquesta sessió sobre la participació en les actuacions educatives d’èxit.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/