Inici » Notícies » General

Les Trobades Obertes amb el Veïnat es consoliden a Benissa amb una bona resposta del públic

19 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
Trobada oberta amb el veïnat de la costa de Benissa

Trobada oberta amb el veïnat de la costa de Benissa

Escoltar al veïnat i oferir un balanç de la gestió a l’Ajuntament són els principals fets que es duen a terme a les Trobades Obertes amb la ciutadania de Benissa. Ahir dimarts va tindre lloc a l’Aula de la Mar una nova edició d’aquesta activitat que va mostrar la seua consolidació, arran de la bona resposta del públic, que va tornar a omplir la sala mentre els responsables de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa explicaven la gestió de cada àrea i prenien nota de les inquietuds del públic, novament format per més de 50 persones.

Entre altres qüestions, l’executiu de Benissa va parlar de la reorganització del Departament de la Policia Local perquè tinguen més presència, dels avanços al Pla d’Interculturalitat, de la proposta ‘Habla Benissa’ (per a aprendre altres idiomes) o la futura reobertura de l’oficina de l’OAC a la zona costanera.

També es van referir al control de colònies felines, es va informar de les accions informatives sobre el Xylella, de l’ordenança per a posar fi als perjudicis generats per l’abandó dels cultius i els avanços amb el Pla General Estructural.

Per la seua part, el veïnat, molts d’elles i ells de la zona costanera, es van interessar per assumptes relacionats amb la recollida de residus, pel subministrament de llum, l’aparcament en el nucli urbà, la neteja dels vials de la zona costanera, o el PATIVEL. També es va estrenar la iniciativa de deixar qualsevol suggeriment o comentari per escrit a una bústia. Hui dimecres, a les 19.00h tindrà lloc al Taller d’Ivars un nou encontre, el segon que es realitza al nucli urbà enguany.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/