Inici » Notícies » General

Les obres de millora de l’escola Manuel Bru s’iniciaran en 2008

28 de setembre de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 de setembre de 2007:

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló; la regidora d’Educació, Josefina Ivars i el president de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Manuel Bru, Josep Antoni Santacreu, es van reunir aquesta setmana amb els representants de CIEGSA.

L’objectiu era impulsar d’una vegada per sempre la remodelació d’aquest centre que tants maldecaps ha ocasionat a pares, alumnes i professors.

Si tot va segons allò previst, va assenyalar Santacreu, les noves instal·lacions obriran les seues portes a la fi de 2009 ja que les obres començaran en 2008.

En l’última reunió els responsables de CIEGSA van comentar que la millora del centre es farà a diferents nivells. Per exemple, en alguns casos, va explicar el president de l’AMPA, es buidaran les instal·lacions, s’adequaran i es canviarà la distribució. Però en altres, en canvi, s’enderrocaran de forma total com és el cas del gimnàs, que es tornarà a fer. En definitiva, va dir Santacreu, “es farà una escola nova aprofitant les velles instal·lacions”.

Però la pregunta que es fan tots els pares és on situaran els nostres fills mentre duren les obres?.

Pel que fa a aquest tema, Santacreu va dir que tractaran per tots els mitjans que els xiquets no reben les seues classes en barracots.

Per això, des de l’AMPA, sol·licitaran que se’ls trasllade a algun edifici de titularitat municipal.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/