Inici » Notícies » General

Les obres de la Glorieta van amb retard i no estaran acabades per a Nadal

22 de desembre de 2014 Un comentari
Estat de les obres de la Glorieta (foto del facebook de Visa Bertomeu)

Estat de les obres de la Glorieta (foto del facebook de Visa Bertomeu)

Les obres de la Glorieta Dolors Piera, que està executant l’empresa d’Ontinyent Construcciones Francés, porten més d’un mes de retard sobre el termini fixat i no estaran acabades per a Nadal, com va dir en un primer moment el batle Juan Bautista Roselló.

L’empresa va indicar un termini d’execució de 27 dies en la seua proposta i donat que les obres van començar el passat 22 d’octubre, aquest termini clarament va expirar fa temps. Es dona el cas, que les altres dos empreses que optaven a l’obra, Vives Dalmau i Pavasal, havien indicat un termini d’execució de 6 setmanes. Donat que les propostes econòmiques eren semblants, l’ajuntament va triar l’empresa que anava a executar l’obra en el menor temps possible.

El batle ha comentat als partits de l’oposició que aquest retard ha estat degut per un imprevist, ja que sembla que des de l’ajuntament comptaven amb una canonada d’aigua que passava pel mig del parc i que aquesta s’havia comprovat que no existia. Així i tot, els partits de l’oposició afirmen que aquest no és motiu suficient per a un retard tan gran i demanen si l’ajuntament exigirà responsabilitats a l’empresa.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Un comentari»

  • Vicent Ibañez i Mas ha dit:

    Deixeu-me que em riga un ratet. Jajajajajaja. Una canonada!!!!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/