Inici » Notícies » General

Les mestresses organitzen un tast de tapes casolanes

13 de març de 2008 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la regidora de la Dona, Maria Llopis, van visitar ahir l’exposició de tapes casolanes cuinades per les Mestresses del poble amb motiu de la celebració del Dia de la Dona Treballadora. Durant els dies vinents continuen les activitats culturals com l’exposició de pintura “Mare Terra”, en què exposaran les obres de set dones al Centre Cultural. La inauguració serà el divendres 14 a les 20.20.

També hi haurà teatre al Centre Cultural. El dia 30 de març a les 12.00 estarà dirigit al públic infantil amb l’obra “La Princesa Valiente” a càrrec de “Marimba Marionetas” i el dia 4 d’abril a les 22.00, dirigida als adults, s’interpretarà l’obra “Érase una vez la mujer” a càrrec del grup “Ganas Teatro”.

Completa aquesta programació la projecció de nombroses pel·lícules de recent estrena en què les protagonistes o les seues directores són dones. Totes elles es podran veure de manera gratuïta i es projectaran a les 22.00 en la Seu Universitària: el dia 18, “Trece rosas”; i el 25, “Mataharis”. La cloenda final d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 28 de març als baixos del Centre Social Bèrnia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/