Inici » Notícies » General

Les autoritats municipals visiten el tram de l’Advocat del passeig ecològic

11 de març de 2011 No hi ha comentaris
Les autoritats municipals visiten el tram de l'Advocat del passeig ecològic de Benissa en direcció a la Llobella

Les autoritats visiten el tram de l'Advocat

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de Medi ambient, José María Serna, acompanyats d’alguns veïns de la zona costanera, van visitar aquesta setmana els últims treballs realitzats al passeig ecològic de Benissa “Tram Advocat”.

S’han condicionat les sendes per als vianants que transcorren, des de la Cala Advocat cap a la Cala Llobella d’una banda, on es pot admirar en el seu recorregut una preciosa zona verda, i cap a Cala Baladrar, per l’altra, on al final s’ha instal·lat un parc biosaludable. Al llarg de tot el recorregut s’han instal·lat diferents panells interpretatius ambientals i es poden observar diversos escocells, destinats a preservar i protegir les plantes autòctones protegides com per exemple el “cap de gat”.

L’actuació, projectada pel Ministeri de Medi Ambient en col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament de Benissa, s’emmarca dins dels treballs de recuperació natural i paisatgística de la Cala Advocat, que han consistit bàsicament en la modificació de la senda antiga separant-la el màxim possible dels penya-segats per servir d’accés i passeig als visitants. També s’han executat obres als accessos de la cala fent-los més amplis, eliminant flora invasora i instal·lant un panell i alguns bancs.

Les autoritats municipals visiten el tram de l'Advocat del passeig ecològic de Benissa en direcció al Baladrar

Les autoritats visiten el tram de l'Advocat

Aquest recorregut per als vianants s’afegeix als que ja s’han anat construint en els últims anys (Fustera – Pinets, Fustera – Bassetes), i que a poc a poc s’ampliarà perquè els 4 quilòmetres de costa que té Benissa tinguen una continuïtat mitjançant sendes mediambientals.

Tant el batle, Juan Bautista Roselló com el regidor de Medi Ambient, José María Serna, han destacat l’exercici de generositat que han realitzat alguns propietaris de parcel·les limítrofes al passeig, en cedir part dels seus terrenys en pro de la seguretat dels vianants que a partir d’ara podran passejar per la zona.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/