Inici » Notícies » General

L’Equip de Govern de Benissa corregeix a César Sánchez: El Consell ha invertit durant la legislatura 4.750.000 euros i la Diputació 1.029.000 euros

14 de desembre de 2018 No hi ha comentaris
Cesar Sánchez a Benissa

Cesar Sánchez a Benissa (foto d’arxiu)

Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa es desitja aclarir que les declaracions realitzades ahir per César Sánchez, President de la Diputació d’Alacant, sobre les subvencions rebudes a Benissa per la Generalitat Valenciana i les de la pròpia Diputació que presideix, són incorrectes.

Sánchez va manifestar ahir en un acte públic celebrat a la localitat que des del Consell s’ha invertit “0 euros” en el que va de legislatura (iniciada en 2015), mentre que la Diputació d’Alacant ha aportat “més d’1,5 milions d’euros”.

Des dels serveis econòmics de l’Ajuntament de Benissa s’ha comprovat que la Generalitat Valenciana ha invertit aproximadament 4.750.000 euros a Benissa, des que començara la legislatura el 2015 fins a desembre de 2018, mentre que la Diputació ha aportat aproximadament 1.029.000 euros en el mateix període de temps.

L’Equip de Govern de Benissa desitja agrair l’esforç d’ambdues entitats supramunicipals a l’hora de recolzar el creixement del municipi amb ajudes i subvencions de diverses índoles. També s’espera que en pròximes ocasions César Sánchez, President de la Diputació, tinga a bé oferir dades reals a la ciutadania de Benissa, i en general a la societat alacantina, sense adoptar actituds electoralistes i que tendeixen a la desinformació.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/