Inici » Notícies » General

L’empresa que va construir l’IES Josep Iborra reclama un milió d’euros

29 d'octubre de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 29 d’octubre de 2009:

Benissa haurà de pagar un milió d’euros més per les obres del nou IES Josep Iborra alguns anys després de la seua obertura, com a indemnització a la Unió Temporal d’empreses (UTE) adjudicatària de les obres, per l’incompliment dels terminis de pagament.

Així ho ha advertit el portaveu del grup municipal socialista, Vicent Cabrera, que ha demanat que es depuren responsabilitats polítiques. Segons ha explicat el líder dels socialistes, en la Junta de Govern de juliol es va donar a conèixer que l’empresa constructora del nou IES Josep Iborra, la UTE Saop, Setosa i Prop, li reclama a l’Ajuntament, per interessos no cobrats, uns 900.000 euros, als quals cal sumar una indemnització de 80.000 euros. Els socialistes preveuen, després d’estudiar amb profunditat la demanda de la constructora, que l’Ajuntament no tindrà més remei que fer front a aquesta indemnització, ja que es tracta d’una reclamació que eix de l’incompliment dels terminis de pagament de les certificacions d’obra, que mes a mes realitzava l’Ajuntament.

Cabrera assenyala que des del PSPV no estan d’acord que el poble de Benissa siga el que haja de fer front a aquesta important quantitat de diners, fruit, agrega el portaveu del PSPV, d’una mala gestió administrativa.

El PSPV ha demanat un ple extraordinari per aclarir qui ha sigut el responsable de la demora en els pagaments i en conseqüència d’aquest sobrecost.

El batle, Juan Bautista Roselló, va assenyalar ahir que la reclamació de la UTE s’ha derivat a la Conselleria d’Educació “organisme competent en matèria d’educació” i va assegurar que l’Ajuntament “no té cap tipus de responsabilitat”. A més, assenyala que a mesura que la Conselleria ha transferit els diners a l’Ajuntament se li ha pagat a l’empresa “tota l’obra”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/