Inici » Notícies » General

L’EDUSI de Benissa-Teulada-Moraira torna a quedar-se sense ajuda europea

8 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Presentació del projecte EDUSI

Presentació del projecte EDUSI

Decepció a Benissa i Teulada. El projecte EDUSI presentat de forma conjunta pels dos ajuntaments, com un àrea funcional única, i amb el qual aspiraven a ingressar diversos milions d’euros de fons europeus en les arques municipals, ha tornat a ser rebutjat. La proposta no ha aconseguit la suficient puntuació. Encara que s’ha quedat la primera en la llista de reserva dels municipis valencians que van concórrer a aquesta convocatòria d’ajudes. Així queda publicat al BOE. En una resolució de la Secretaria d’Estat de Pressupostos i Despeses, en la Tercera Convocatòria de l’Ordre per la qual s’assignen les ajudes del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per a cofinançar les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat seleccionades i que seran cofinançades mitjançant el Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya.

El projecte EDUSI Benissa -Teulada-Moraira no ha estat seleccionat, però com la resta de propostes desestimades, els dos ajuntaments tenen un termini de 10 dies per a formular les al·legacions que estimen convenients. Els dos ajuntaments consensuaran ara quines passes donar després del resultat desfavorable per al seu projecte EDUSI.

La participació conjunta en aquesta convocatòria d’ambdues poblacions batallava per a finançar un pressupost de fins als 5 milions d’euros per a cada localitat, on la UE facilitaria el 50% de la inversió i la resta es finançaria per cada ajuntament, o bé demanant subvencions a estaments supramunicipals com la Diputació, la Conselleria o el Ministeri.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 8 de maig de 2018 a la web de Ràdio Litoral.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/