Inici » Notícies » General

L’AVEN organitza un curs de conducció eficient a Benissa

23 de maig de 2012 No hi ha comentaris
Cartell del curs de conducció eficient a Benissa

Cartell del curs de conducció eficient

Del 18 al 22 de juny es farà a Benissa un curs de conducció eficient promogut per l’Agència Valenciana de l’energia (AVEN) en el qual els participants aprendran les claus per a poder controlar el consum de combustible dels seus vehicles.

El taller tindrà una durada de 4 hores en una única sessió, es podrà triar de matí o de vesprada, i en cadascuna d’aquestes sessions hi haurà un màxim de sis alumnes.

Els monitors convidaran els “conductors” a fer una primera pràctica amb el vehicle, mesurant després la velocitat i el consum. Després els professors realitzaran una explicació teòrica on s’exposaran els conceptes de la conducció eficient i a continuació seran els alumnes els que es tornaran a posar al volant, mostrant els coneixements adquirits, mesurant-se després els paràmetres de velocitat i consum. Per a acabar, es farà una posada en comú i discussió dels resultats obtinguts.

Els cursos seran impartits per monitors especialitzats en tècniques de conducció eficient amb àmplia experiència en el sector. Totes les persones interessades hauran d’inscriure’s el més aviat possible en l’oficina de la policia local o cridant al telèfon 96 573 07 33.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/