Inici » Notícies » General

L’Audiència Nacional jutjarà David Serra i la resta de l’excúpula del PP valencià a partir del 13 de març

25 de setembre de 2016 No hi ha comentaris
David Serra

David Serra

El 13 de març arrancarà a l’Audiència Nacional un dels judicis del vessant valencià de la trama Gürtel amb una vintena d’acusats, entre ells diversos ex alts càrrecs del PP de València com Ricardo Costa i Vicente Rambla.

S’asseuran a la banqueta per delicte electoral en els comicis autonòmics i municipals de 2007 i les generals de 2008, així com per delicte fiscal, segons consta en un acte notificat hui pel Jutjat Central penal de l’Audiència Nacional, que jutjarà aquests fets.

El jutjat ha fixat entre el 13 de març i el 12 de maig la celebració d’aquest judici que engloba tres peces de la trama Gürtel a València (1,2 i 6) de les 5 que van ser remeses a l’Audiència Nacional en perdre els càrrecs implicats el seu aforament.

Entre els acusats en aquest judici figuren Ricardo Costa (llavors secretari general del PPCV), Vicente Rambla (exvicepresident del Govern valencià), David Serra (exvicesecretari del PPCV) i Cristina Ibáñez (exgerent del PPCV), autors, segons la Fiscalia, de tres delictes electorals (en les autonòmiques i les municipals de 2007 i les generals de 2008) i un de falsedat documental.

El judici se celebrarà davant el Jutjat Central penal de l’Audiència els dies 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23 i 24 de març, 3, 4, 5, 6, 19, 20 i 21 d’abril i 9, 10, 11 i 12 de maig, en sessions de matí i vesprada.

Per aquests fets, la Fiscalia Anticorrupció demana 7 anys i 9 mesos de presó per a Ricardo Costa, Vicente Rambla, Cristina Ibáñez i David Serra, i 6 mesos i 650 euros de multa per a Yolanda García, així com multes que ascendeixen a 6.600 euros.

Entre els 20 acusats figuren també responsables d’empreses i treballadors de la trama Gürtel com el presumpte capitost Francisco Correa, el considerat número 2, Pablo Crespo; el propietari de l’empresa Orange Market, Álvaro Pérez Alonso “El Bigotes”, i José Ramón Blanco Balín, exvicepresident de Repsol.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 22 de setembre de 2016 al diari LA RAZÓN

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/