Inici » Notícies » General

L’Associació de mestresses de casa celebra el Dia de la Dona amb una missa

8 de març de 2012 No hi ha comentaris
L'associació de mestresses de casa de Benissa durant la celebració del Dia de la Dona de 2012

L'associació de mestresses de casa de Benissa

L’Associació de les Mestresses de casa de Benissa ha celebrat hui el Dia de la Dona amb una missa a l’església parroquial de la Puríssima Xiqueta , a la qual han assistit les representants de la Junta Directiva i un important nombre d’associades. També l’Ajuntament de Benissa s’ha unit a aquesta celebració amb l’assistència de les regidores Gloria Ivars, Raquel Soliveres i Pepa Martí. En finalitzar la missa ha tingut lloc un dinar al Restaurant Bon Gust.

La regidora d’Igualtat, Gloria Ivars ha destacat l’important paper d’aquesta associació en el municipi pel seu dinamisme i la seua implicació en nombroses iniciatives. Ha destacat el seu paper a l’ampli programa d’activitats organitzat amb motiu de la celebració del Mes de la Dona. A més dels actes del dia de hui, ha organitzat una exhibició de danses i una degustació del tradicional “Braç de gitano”.

Seguint amb la programació del Mes de la Dona, a les 20.30 d’aquesta vesprada, es farà una xerrada al saló d’actes de la Cultural, sobre “Sexe i amor, un compromís amb la llibertat”, a càrrec de la col·laboradora de Jorge Bucay, Julia Atanasópulo, sexòloga i psicòloga.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/