Inici » Notícies » General

L’Associació Criança amb Afecció organitza la xerrada “Per què ploren els bebés?”

23 de Gener de 2013 No hi ha comentaris
Bebé plorant

Bebé plorant

L’associació “Criança amb afecció”, en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa, ha organitzat una xerrada titulada “Per què ploren els bebés?” el pròxim dia 2 de febrer a les 17.00 a la sala polivalent del Casal d’Associacions.

La xerrada estarà impartida per la psicòloga Laura Díaz i totes les persones interessades poden aconseguir l’entrada a la Llibreria La Llapissera, amb un donatiu de 5 euros (per a les associades 3 euros).

Segons ha explicat Laura Díaz, “en aquesta xerrada tornem la mirada cap a nosaltres mateixos, com hem sigut educats i com la nostra educació influeix en el que volem per als nostres fills i el que fem per a aconseguir-ho”.

Díaz ha assegurat que la principal forma de comunicació dels bebés és el plor. “Quan un bebé plora ens preguntem quin serà el motiu: té gana? té fred? l’estaré cuidant bé?…. El benestar del bebé depén de la rapidesa i certesa de la nostra resposta”.

La psicòloga intentarà mostrar millor les necessitats bàsiques dels bebés i com satisfer-les de manera que puguen desenvolupar-se amb confiança i seguretat. Els temes a tractar seran la fisiologia del plor, les causes de l’estrés en bebés, estudis sobre el plor i l’enfocament del plor en els braços.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/