Inici » Notícies » General

L’Associació Contra el Càncer organitza una xerrada i un teatre per a aquest divendres a Benissa

20 de novembre de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de l'obra de teatre "El extraño viaje del pianista"

Cartell de l’obra de teatre “El extraño viaje del pianista”

L’AECC de Benissa ha organitzat dos esdeveniments per a aquest divendres 22 de novembre amb l’objectiu de conscienciar el públic sobre la importància de col·laborar en la lluita contra el càncer i, al mateix temps, passar una vetllada agradable al municipi.

El primer dels esdeveniments tindrà lloc a les 19.30h a la Seu Universitària. Es tracta d’una xerrada titulada “Voluntats anticipades-Testaments Vitals, Tutelars i d’Autoprotecció”, que estarà a càrrec del notari d’Alacant i Vicedegà de l’Il·lustre Col·legi Notarial de València, Delfín Martínez Pérez, que a més forma part del Consell Executiu de la Junta Provincial d’Alacant de l’AECC. El ponent oferirà informació pràctica i aclarirà tots els dubtes que puguen sorgir entre els assistents. L’entrada serà gratuïta.

El segon esdeveniment és una vetllada teatral, organitzada per la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant. Es representarà l’obra “El extraño viaje del pianista”, a càrrec del grup Teatro de la Entrega. És una obra que ha estat guardonada amb el tercer premi al Certamen “Alacant a Escena”, en la seua edició de 2013. Serà a les 22.00h a la sala d’actes del Centre Cultural i l’entrada costa 5 euros. La recaptació es donarà íntegrament a l’AECC. Les entrades es poden adquirir amb antelació a Òptica Giner, Joieria Carralo, Papereria Macavi, Basar el Cup i Perruqueria Luisa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/