Inici » Notícies » General

L’Assemblea del moviment 15M a Benissa es farà aquest divendres

13 de juliol de 2011 No hi ha comentaris
Cartell del 15M a Benissa

Cartell del 15M a Benissa

Naix a Benissa, arrel dels moviments ciutadans de Democràcia Real Ja i el 15M, la iniciativa de consolidar una assemblea del poble completament oberta i amb la finalitat de canviar els problemes de persones que estem greument afectades per la gestió de la crisi, el sistema polític poc transparent, una democràcia poc participativa, unes polítiques de retallades socials molt greus i una aliança econòmica que perjudica els que menys recursos tenim.

Degut a l’onada de reivindicacions ciutadanes arreu de l’Estat, ara també a Benissa i a altres pobles de la Marina Alta naixen assemblees locals on es denuncien actuacions globals o locals que ens perjudiquen, i demana a grans trets, una democràcia real, participativa on el ciutadà tinga vertader poder de decisió.

A Benissa després d’una reunió preparatòria on es van acordar les primeres mobilitzacions del Moviment 15M de Benissa, el proper divendres 15 de juliol a les 20h a la Font de la plaça Jaume I de Benissa es realitzarà la primera assemblea del poble.

Per mantindre’s connectat i informat, s’ha creat al Facebook una pàgina i un grup. També un usuari i hashtag al twitter per comunicar-se (@15MBenissa; #15MBenissa). S’han creat especialment per a que tots i totes puguen dir la seua.

Ha arribat l’hora de la gent. És el moment de defensar els nostres drets contra els atacs de polítics i banquers. Els indignats i la seua indignació seran ben presents a les places mentre no hi haja una vertadera voluntat de canvi i de solució real dels problemes.

Per una Democràcia Real Ja i per la solució dels problemes de la gent, també a Benissa, suma’t i participa!

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/