Inici » Notícies » General

L’alumnat de l’IES de Benissa i de l’EJE, entre el miler d’assistents en “Èxits Compartits”

16 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Participació de l'alumnat de Benissa en la jornada "Èxits compartits"

Participació de l’alumnat de Benissa en la jornada “Èxits compartits”

Aquest passat dijous dia 14, més de 80 alumnes de l’IES Josep Iborra de Benissa i de l’Escola de Joves Emprenedors (EJE) de Benissa, van participar en la jornada “Èxits Compartits” celebrada en la Universitat d’Alacant, amb la participació de prop de mil joves de tota la província.

L’activitat va permetre conèixer l’experiència d’empresaris que van assumir el repte de desenvolupar projectes empresarials en diferents sectors, com és el cas de Xocolates Valor, Sprinter, Valentina, Makro o Alicantec.

Aquest tipus d’activitats permeten aproximar el món empresarial a l’entorn educatiu, oferint pautes d’actuació enfront de l’important repte que suposa assumir la gestió d’una activitat professional.

Benissa és, juntament amb Dénia, un dels dos llocs del País Valencià, que compta amb un espai on l’EJE porta endavant formació específica per a alumnat entre 14 i 20 anys, a partir d’activitats extraescolars que fomenten l’esperit innovador i emprenedor en la gent jove.

Carol Ivars, regidora de Joventut i Comerç en l’Ajuntament de Benissa, assenyala que “es tracta d’una experiència positiva on la gent jove de Benissa que ha vingut ha pogut conéixer de primera mà casos d’empreses que han aprofitat l’oportunitat mentre treballaven en coses que els agrada, sent resistents davant dels fracassos i sempre amb una bona actitud davant els reptes”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/