Inici » Notícies » General

L’Ajuntament s’uneix als pares de l’escola per a exigir al Consell un nou centre

19 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 17 de febrer de 2007:

“Són tan evidents les deficiències que el batle ens va entendre de seguida”. Amb aquestes paraules va resumir ahir el president de l’Associació de Pares i Mares de l’escola pública Manuel Bru de Benissa, Josep Antoni Santacreu, la trobada que va tindre lloc el dijous per la vesprada entre els pares amb fills matriculats en aquest centre i els representants de l’executiu local del Partit Popular.

En concret, al voltant de mig centenar d’afectats es van congregar en aquestes instal·lacions amb més de 30 anys d’història amb l’objectiu de transmetre al batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, i al regidor d’Educació, Antonio Torres la “necessitat urgent” d’escometre les reformes plantejades pels pares.

Santacreu va assegurar que en la reunió es va arribar a un consens per a crear una comissió mixta formada per pares i autoritats municipals amb la finalitat de fer pressió a la Conselleria d’Educació i accelerar la reforma integral promesa per la Generalitat mitjançant el Pla CreaEscola.

En aquest sentit el president de l’AMPA va apuntar que per unanimitat es va acordar que aquesta comissió de seguiment estarà formada “pel batle, el regidor responsable de l’àrea d’Educació, el director del centre, a més de diversos representants dels pares i mares”.

Entrevista a València

Així doncs, la comitiva benissera eixirà cap a València en una data que encara està per concretar per a “pressionar el Consell per tal que s’accelere tan ràpidament com es puga tot el procés ja que “la situació no es pot durar més, els pares volem estar implicats i saber el que es mou a València”. Mitjançant una projecció de fotografies, el batle va poder observar gràficament les deficiències que per exemple presenten els banys o el pati de l’escola on diàriament juguen els xiquets.

Compromisos

Santacreu va indicar que l’Ajuntament s’ha compromés a estudiar amb els tècnics tots els problemes i, d’aquesta manera, valorar quines intervencions són les més urgents. Tot sembla indicar, segons el president de l’Associació de Mares i Pares d’alumnes de centre educatiu, que els banys seran el primer punt on els operaris es posaran a treballar atés que es “troben en pèssimes condicions”.

De fet, segons van denunciar els pares, hi ha xiquets que no van al bany durant la seua estada al centre perquè “fa fàstic i s’esperen a arribar a casa”, sense oblidar l’estat del pati.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/